Artiesten

Nick en Simon blijven grote shows spannend vinden

Nick en Simon blijven grote optredens nog steeds spannend vinden. Dit weekend geven ze in het Ziggo Dome twee grote concerten. De heren bezitten dan wel bakken met ervaring, toch bekent Nick aan BuzzE: "Heel gek, alsof ik steeds nerveuzer word voor die grote dingen."

Het programma wordt een "dwarsdoorsnede" van hun oeuvre, maar "met verrassingen in de vorm van gasten en net iets andere liedjes". De zangers zeggen dat ook mensen die hen al honderd keer hebben zien optreden, een hele nieuwe show gaan beleven. "We willen prikkelen, niet enkel live een album staan afdraaien."

Geen recensies

Nick en Simon zijn gevestigde artiesten in de Nederlandse muziekwereld. Dat ze spelen in grote concerthallen is dus niet vreemd. Wel verbazen ze zich over het ontbreken van recensies. "Je bent al snel anderhalf jaar met een plaat bezig. Dan ben je benieuwd wat men ervan vindt," vertelt Simon aan Trouw. Nick noemt het "best bijzonder" dat men weinig aandacht aan hen besteedt. "Jullie stonden er vorig jaar ook, hoorden we. Waarom is dit nieuws?"

Gouden plaat

Zelfs als de zangers een gouden plaat krijgen, zijn de muziekjournalisten weinig onder de indruk. "Dan wordt gevraagd of het ons nog iets doet." En dat doet het zeker vertelt Nick. Maar hij ziet ook de positieve kant: "Ergens is het een compliment dat het niemand verbaast. Het betekent dat we een gevestigde naam zijn."


Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater