Last Minute Theater Tips - Week 27

Iedere week zijn er in Nederland honderden voorstellingen te zien. Het zijn er zoveel dat ze allemaal opnoemen geen zin heeft. Daarom pikt Theater.nl iedere maandag, speciaal voor jou, de krenten uit de pap! We zoeken voor iedere dag van de week een voorstelling uit waar je als last minute nog naartoe kunt gaan! Alle voorstellingen hebben nog kaarten op moment van schrijven. Wees er snel bij: op is op.

Hier zijn zeven voorstellingen die je deze week kunt zien in de theaters van Nederland. Zie voor een volledig overzicht onze Theateragenda.

Maandag 2 juli: Dancing, van Koen de Preter


Er zijn nog kaarten voor deze bijzondere dansvoorstelling van Koen de Preter in de Stadsschouwburg in Amsterdam.

Dinsdag 3 juli: Identity van Opleiding Dans Maastricht


Dit is de afsluitende dansvoorstelling voor jonge dansers van Opleiding Dans Maastricht en Intensieve Dans Academie (ODM/IDA), die te zien is in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

Woensdag 4 juli: De Verleiders - Door de bank (serieus) genomen


Er zijn nog kaarten voor deze populaire voorstelling over de bankensector in de Stadsschouwburg in Utrecht. Wees er snel bij!

Donderdag 5 juli: Het Pauperparadijs


Er zijn nog kaarten voor de voorstelling van donderdag van het Pauperparadijs in Koninklijk Theater Carré.

Vrijdag 6 juli: The Bridges of Madison County


Deze zomer staat de musical Bridges of Madison County opnieuw in het DeLaMar Theater. Er zijn nog kaarten voor de voorstelling van vrijdag.

Zaterdag 7 juli: Vrijthofconcerten van André Rieu


De Vrijthofconcerten van André Rieu in Maastricht zijn er weer! Je kunt kaarten kopen bij André Rieu zelf, maar ook bij het Theater aan het Vrijthof. In ieder geval is de prachtige stad Maastricht het decor van prachtige klassieke muziek.

Lees meer over