Deze week in het theater: Sleeping Beauty on Ice

Iedere week zijn er in Nederland honderden voorstellingen te zien. Het zijn er teveel om op te noemen, dus Theater.nl pikt iedere week, speciaal voor jou, de krenten uit de pap! We hebben meteen voor je opgezocht of er nog kaarten beschikbaar zijn. Hier zijn zeven voorstellingen die je deze week kunt zien in de theaters van Nederland.

Maandag 19 februari: King Lear


Er zijn voor vandaag nog kaarten verkrijgbaar voor King Lear door het Zuidelijk Toneel in het Theater aan het vrijthof in Maastricht. Het is een moderne bewerking die het drama laat zien als het gerommel in de Europese Unie. Er zijn nog kaarten.

Dinsdag 20 februari: Sleeping Beauty on Ice


Het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam heeft de komende weken exclusief Sleeping Beauty on Ice in het theater staan. De cast bestaat uit maar liefst 23 Olympische kunstschaatsers! Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Woensdag 21 februari: Eric van Sauers - De Lief en Leed Tour


Er zijn nog aardig wat kaartjes verkrijgbaar voor De Lief en Leed Tour van Eric van Sauers in Agnietenhof in Tiel, terwijl de cabaretier meestal in de grote steden is uitverkocht. Greep je er daar naast? Hier is nog een kans!

Donderdag 22 februari: Sanne Wallis de Vries - Gut


Er zijn voor donderdag nog kaarten verkrijgbaar voor Gut van Sanne Wallis de Vries in het Posthuis Theater in Heerenveen! Je moet er wel snel bij zijn, want deze shows zijn bijna altijd weken van tevoren uitverkocht.

Vrijdag 23 februari: In de Vlaamsche Pot


Er zijn nog enkele kaarten te krijgen voor de komedie In de Vlaamsche Pot voor vrijdag in De Kring in Roosendaal. Het stuk gaat verder waar de tv-serie ooit eindigde. Overigens genieten nieuwe kijkers evenveel van de capriolen in de keuken, dus die kunnen ook mee.

Zaterdag 24 februari: Robin Hood


vanaf vandaag speelt Robin Hood van Toneelgroep Oostpool in Stadstheater in Arnhem. Waar draait het tegenwoordig nog om bij Robin Hood? Hoe verhoudt de rebel van toen zich in de huidige tijd? Steelt hij nog wel van de slechte mensen? Hier zijn nog slechts enkele kaarten voor verkrijgbaar.

Zondag 25 februari: Woef Side Story


Voor wie het nog niet weet: Woef Side Story is een heerlijke bewerking van West Side Story door Theater Rotterdam. De voorstelling staat dit weekend in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Lees meer over