Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Amsterdam / Theater de Meervaart
Logo Theater de Meervaart

Contact

Theater de Meervaart

Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam

Theater foto Theater de MeervaartTheater foto Theater de Meervaart

De Meervaart is een theater en een congrescentrum in Amsterdam Nieuw-West. Het theater bestaat uit twee zalen: een rode zaal met 800 plaatsen en een blauwe zaal met 300 plaatsen. In 1966 werden al de eerste plannen gemaakt voor de bouw van de Meervaart. Het theater bestaat sinds 1977 en is genoemd naar de straat Meer en Vaart waaraan het is gelegen. Aanvankelijk werd het grotendeels door vrijwilligers draaiend gehouden.

ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
PauzedrankjeGratis
GarderobeGratis

Theater de Meervaart ligt in Amsterdam Nieuw-West. De Meervaart is uitstekend bereikbaar. Of u nu met de auto of met het openbaar vervoer komt.

PARKEREN

U kunt uw auto parkeren in de nabijgelegen Parkking parkeergarage, Osdorpplein 249, 1068 ER Amsterdam. In de Meervaart bij de bar kunt u tegen gereduceerd tarief (avondkaart: € 2,60 dagkaart: € 8,-) uw kaart laten scannen.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het Centraal Station of NS station Lelylaan neemt u tram 1 of 17. Vanaf NS Station Lelylaan neemt u bus 63. Vanaf NS Station Sloterdijk neemt u stadsbus 61 of 69 en Connexxion bus 192. Plan uw reis met het openbaar vervoer op 9292.nl