Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Arnhem / Stadstheater Arnhem
Logo Stadstheater Arnhem

Contact

Stadstheater Arnhem

Velperbinnensingel 10
6811 BV Arnhem

Theater foto Stadstheater Arnhem

Theateragenda

woensdag 30.05.2018 Bestel

Mugmetdegoudentand

Stadstheater Arnhem / Arnhem / 20.30 uur / € 19,50

zaterdag 09.06.2018 Bestel

Nederlandse Reisopera

Stadstheater Arnhem / Arnhem / 20.15 uur / € 44,50

vrijdag 15.06.2018 Bestel

ArtEZ Bachelor of Dance

Stadstheater Arnhem / Arnhem / 20.15 uur / € 12,50

donderdag 21.06.2018 Bestel

ArtEZ Toneelschool

Stadstheater Arnhem / Arnhem / 20.30 uur / € 12,50

Restaurants in de buurt

Op tweehonderd meter afstand van Musis staat Stadstheater Arnhem. Sinds 1973 is Introdans een vaste speler in de grote zaal. Samen met het Ensemble voor de Jeugd brengen zij jaarlijks 5 premières uit in Arnhem.Stadstheater Arnhem was de eerste schouwburg in Nederland die een nieuwgebouwde kleine zaal met een vlakke vloer aan het traditionele lijsttheater toevoegde in 1978. Dit werd gedaan om ruimte te maken voor de nieuwe theatervormen die zich in de jaren '70 ontwikkelden. Als gevolg hiervan is door de toenmalige schouwburgdirectie een theaterwerkplaats genaamd InDependance opgericht in 1985. Sinds augustus 2001 is deze theaterwerkplaats gehuisvest in Theater aan de Rijn onder de naam 'Theaterwerkplaats Generale Oost'.Stadstheater Arnhem heeft een grote theaterzaal, die beschikt over 750 stoelen. Ook heeft het twee kleine zalen met respectievelijk 200 en 60 stoelen. Verder heeft Stadstheater Arnhem diverse foyers en een theatercafé.

ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk. Rolstoelplaatsen kunt u reserveren via het bespreekbureau. Het bespreekbureau is telefonisch te bereiken op 026 - 443 73 43. U kunt ook een e-mail sturen naar bespreekbureau@musisenstadstheater.nl.
Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te huur.
GarderobeGratis

Stadstheater Arnhem is gelegen in het centrum van Arnhem. Op een afstand van ongeveer 200 meter rechts van de parkeergarage vind je Stadstheater Arnhem (het ligt aan dezelfde straatkant als de parkeergarage). Het Stadstheater Arnhem is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer, de auto als met de fiets.

PARKEREN

Sinds kort is er de mogelijkheid om je parkeerkaart voor de Musisgarage af te rekenen in het Stadstheater. Je moet € 4,00 voor een avondkaart betalen en bij een matineevoorstellingen betaal je € 9,00. Hoe werkt het? In het Stadstheater kun je je kaart voor of na de voorstelling laten scannen bij de servicebalie in de hal. Je betaalt €4,00 en kunt dan door middel van een nummerplaatherkenning zonder problemen uitrijden bij de Musisgarage. Gebruik maken van deze regeling is niet verplicht. Parkeergarage Musis heeft in de avonduren 3 parkeerautomaten. Bij de ingang aan de kant van de V&D is er één. Als je iets verder rechtdoor doorloopt, dan vind je er daar nog twee. In sommige gevallen kan dat dus voordeliger zijn.

OPENBAAR VERVOER

Stadstheater Arnhem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

THEATERTAXI

Je kunt je laten thuisbrengen door een taxi binnen de gemeente Arnhem na een bezoek aan een concert of een voorstelling. Dit kost slechts € 7,50 per persoon. De taxi dien je in Musis voor aanvang of tijdens de pauze (indien die er is!) te reserveren bij de receptie. Het tarief geldt alleen voor ritten binnen de gemeente Arnhem.