Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Heerenveen / Posthuis Theater
Logo Posthuis Theater

Contact

Posthuis Theater

Fok 78
8441 BR Heerenveen

Theater foto Posthuis TheaterTheater foto Posthuis Theater

Het Posthuis Theater in Heerenveen geeft niet alleen voorstellingen op het podium, maar organiseert ook mening evenement in en rondom Heerenveen. Het theater bestaat uit twee onderdelen: het oude pand dat er al sinds 1885 stond en het nieuwe onderdeel dat tijdens de verbouwing in 2005 is toegevoegd. In de nieuwe vleugel zitten tegenwoordig de hoofdingang, garderobe en bar. Het oude onderdeel van het gebouw is voor de voorstellingen bedoeld en bestaat dan ook uit drie zalen. Elke zaal is voor een ander doel bestemd en daarom verschillen de capaciteiten, sfeer en mogelijkheden per zaal. De Theaterzaal is de grootste zaal en biedt plaats aan 401 personen.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
PauzedrankjeGratis (behalve bij familievoorstellingen)
GarderobeGratis
PARKEREN

Op twee minuten loopafstand van het Posthuis Theater bevindt zich onder het Geerts Willigenplein een grote parkeergarage. Een dagkaart kost € 6,-. De openingstijden zijn de gehele week van 05.00 - 22.00 uur. Uitrijden kan 24 uur per dag.

OPENBAAR VERVOER

Het Posthuis theater ligt op vijf minuten lopen van het Centraal Station Heerenveen. U loopt naar de brug tegenover het NS-station (richting K.R. Poststraat), steekt de brug over en slaat rechtsaf de Fok in. Na ± 80 meter ziet u aan uw linkerhand het Posthuis Theater. Plan uw reis met het openbaar vervoer op 9292.nl.