Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Tiel / Agnietenhof
Logo Agnietenhof

Contact

Agnietenhof

Sint Agnietenstraat 2
4000 AN Tiel

Theater foto Agnietenhof

Theateragenda

donderdag 23.05.2019 Bestel

Lammers, Strange Brew & gasten

Agnietenhof / Tiel / 20.00 uur / € 29,00

vrijdag 24.05.2019 Bestel

Rob de Nijs

Agnietenhof / Tiel / 20.00 uur / € 31,00

zaterdag 25.05.2019 Bestel

Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom

Agnietenhof / Tiel / 20.00 uur / € 31,00

dinsdag 28.05.2019 Bestel

Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.

Agnietenhof / Tiel / 20.00 uur / € 35,00

Restaurants in de buurt

Theater Agnietenhof in Tiel heeft de beschikking over de grote Medelzaal en de kleinere Rabozaal. De Rabozaal is ook in gebruik als filmtheater.

In de middeleeuwen stond het Sint Agnietenklooster op de plek van het theater, dat haar naam dankt aan dit historische klooster Al in de negentiende eeuw speelden er theatervoorstellingen in de kapel van het klooster.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis
Portemonneeloze PauzeJa

Routebeschrijving Plan je route naar theater Agnietenhof via Google Maps.Parkeren In het naastgelegen Cultuurgebouw Zinder vindt u parkeergarage Westluidense Poort. Zondag is parkeren gratis, de overige dagen gelden dezelfde tarieven als elders in de stad. Een slagboom is niet aanwezig; de parkeergarage registreert bij in- en uitrijden uw kenteken. Een kaartje is dan ook overbodig. Betalen doet u bij de betaalautomaat door het invoeren van uw kenteken. U vindt deze betaalpunten aan de Rechtbankstraat, Koninginnestraat en bij Zinder (ingang te bereiken via de garage). Inrijden van de garage kunt u tot 22.00, uitrijden te allen tijden.Openbaar Vervoer U kunt theater de Agnietenhof lopend bereiken vanaf het station. De wandeling duurt ongeveer 10 à 15 minuten.Treintaxi/regiotaxi Vanaf station Tiel rijdt de regiotaxi met een verkorte voorrijdtijd van 20 minuten. U vindt de opstapplaats bij de meldzuil aan het voorplein van het station. U betaalt per zone en de opstapzone. De taxi rijdt van 6.00 in de ochtend tot 01.00 in de nacht.