Cabaret, Familie, Muziek, Toneel, Voorstellingen, Zang

De Parade: dit kun je nog tot 4 augustus zien in Utrecht!

Theaterfestival De Parade staat nog tot 4 augustus in het Moreelsepark in Utrecht. Dat is vlakbij het Centraal Station, die speciaal voor het theaterfestival een aantal installaties heeft gekregen. Het fesitvalterrein is iedere dag geopend vanaf 14:00 en het eerste uur gratis toegankelijk. Iedereen die na 14:00 binnen komt, moet 8,50 betalen. Voor de speciale voorstellingen in de tenten betaal je tussen de 3 en 10,50 euro.

Dat levert natuurlijk wel een dilemma op: welke voorstellingen zijn de moeite waard op De Parade? Hier zijn weer een aantal tips.

Ellen ten Damme - En Route


De Parade-voorstelling van Ellen ten Damme is geen onderdeel van haar afgelopen tour Paris - Berlin of haar nieuwe programma Casablanca. Toch is het weer een heuse roadtrip! Ellen neemt je mee naar Parijs en Berlijn. Ze leidt je door het mysterieuze midden-oosten. En je arriveert tot slot weer netjes in Utrecht.

Dit kun je nog tot en met 4 augustus zien op De Parade:

De Theatertroep - Vaudeville


De Theatertroep is al enkele seizoenen bezig met de reeks 'Vaudeville'. Hierin maken ze pure toneelkwakzalverij in klassiek-moderne Vaudeville-vorm. Op De Parade verknippen, verscheuren en vernietigen ze helden uit de toneelliteratuur. Het is de zesde editie van Vaudeville en een kakelverse voorstelling. Alleen al om die reden wil je dit niet missen.

Toneelgroep Oostpool - Alles Wat Liefde is


In deze voorstelling krijg je maar liefst 80 iconische filmscenes te zien over de liefde. Je schiet van When Harry Met Sally naar Titanic. Dat betekent uiteraard een hoop romantiek, maar het wordt absoluut geen mierzoete voorstelling. Kortom: een verrassend goede voorstelling van Toneelgroep Oostpool uit Arnhem!

2-ater Producties en Speelbos - Fiep Heeft Haast


Naast een programma voor volwassenen heeft De Parade overdag een uitgebreid kinderprogramma. Fiep heeft haast is al toegankelijk voor kinderen vanaf drie jaar! Het is een vrolijke voorstelling over druk druk druk zijn. Bovendien krijg je ook de prachtige illustraties van Fiep Westendorp te zien. Dat is dus voor iedereen genieten! Fiep heeft haast wil je daarom niet missen!

Foto Parade Utrecht: Ronald Rijntjes
Foto Fiep heeft haast: Diederick Bulstra Photography

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater