Cabaret, Voorstellingen

Cabaret10daagse op NPO 3

Cabaretliefhebbers opgelet! Vanaf maandag 3 tot en met donderdag 13 december zendt BNNVARA op NPO 3 extra de cabaret10daagse uit. Hiermee biedt de zender een podium aan jong cabarettalent uit Nederland.

En het wordt in elk geval een mooi programma.

Maandag 3 december: Maartje & Kine - De Goldberg Machine.

De twee dames laten muziek en techniek samenkomen in hun humoristische voorstelling. Mocht je ze na de uitzending live willen zien? Dat kan. Want het duo staat dit seizoen in de theaters met hun show Vibrato.

Dinsdag 4 december: Benjamin van der Velden - Ik ben.

Van der Velden zingt en vertelt over zijn eerste 27 levensjaren. Daarvan waren er 21 op en af het schoolsysteem. De cabaretier staat overigens ook dit seizoen met deze voorstelling in het theater.

Woensdag 5 december: Patrick Nederkoorn - Het komt nu wel heel dichtbij.

Nederkoorn vraagt zich af of er wel zoiets bestaat als 'veraf' en waardoor we echt geraakt worden. En vond je deze show leuk? Ga dan naar zijn voorstelling Ik betreur de ophef, waarmee de cabaretier nu in het theater staat.

Donderdag 6 december: Anne Neuteboom - Weg

Anne geeft je een kijkje in de wereld om haar heen. Ze vraagt zich af waarom mensen zo onaardig tegen elkaar zijn, zo haatdragend. Zelf is ze zó positief dat andere mensen haar altijd teleurstellen. Maar ook schreeuwt ze haar frustraties en woede van zich af. Dit seizoen staat ook Neuteboom in de theaters. En wel met Kijk haar gaan.

Zaterdag 8 december: Jochen Otten - Troosten

Otten heeft geen moederinstinct en een beperkt empathisch vermogen. Maar je zult je getroost voelen door zijn rake grappen in dit mooie en persoonlijke verhaal. Met deze voorstelling speelt Otten dit seizoen ook in de theaters.

Zondag 9 december: Thijs Kemperink - Zleur

Hierin stelt Thijs de vraag waarom we ons laten meesleuren door trends en verwachtingen. Vanaf januari kun je hem overigens live bewonderen in de theaters met zijn nieuwste voorstelling Bonje.

Maandag 10 december: Kirsten van Teijn - Zalf

Kirsten krijgt jeuk van de wereld en neemt haar zalf mee naar het theater. Dit seizoen staat ze ook met een nieuwe voorstelling in het theater: Nobel.

Dinsdag 11 december: Thijs van de Meeberg - Er mag gedanst worden

Van de Meeberg belandt onbedoeld in een activiteitencentrum. Hij mag lampionnen vingerverven. Maar niemand ziet dat Thijs daar niet hoort. Hij gaat zich afvragen: 'Ben ik wel wie ik denk te zijn?'. Inmiddels staat hij met een nieuwe voorstelling in het theater, getiteld Kom nou maar gewoon.

Woensdag 12 december: Matroesjka - Eeuwig Vlees

Met rauwe humor, schrijnende sketches en sappige beats draaien Lisa Loeb en Janneke Rinzema alles en iedereen door de gehaktmolen. Wat kunnen ze anders? Het is eten of gegeten worden. We spraken de dames destijds naar aanleiding van deze show. Inmiddels staan ze met hun nieuwe show Brainwash in de theaters.

Donderdag 13 december: Fuad Hassen - Pareidolia

Pareidolia is de eerste avondvullende voorstelling van Hassen. Met als basis stand-up comedy vertelt hij u mooie verhalen en maakt u aan het lachen met de leukste anekdotes en sketches. U kunt ook hem dit seizoen live in het theater zien en wel in zijn nieuwste voorstelling Held.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater