Artiesten, Musical, Voorstellingen

Mamma Mia: Anouk van Nes opnieuw te zien als Tanja

Zangeres en musicalactrice Anouk van Nes is binnenkort te zien in de Musical Mamma Mia! Ze zal namelijk een aantal voorstellingsdagen de rol van Tanja spelen, die momenteel gespeeld wordt door Sophia Wezer. Die herstelt helaas momenteel van een blessure. De twee zullen daarom de rol gaan afwisselen. Dat vertelt producent Stage Entertainment.

Hiermee is Anouk voor de tweede keer in de rol te zien. Tien jaar geleden speelde ze dezelfde rol ook al in de rondreizende productie van Mamma Mia! Hiervoor werd ze zelfs genomineerd voor een Musical Award voor Beste vrouwelijke Bijrol. De rol zit haar dan ook als gegoten! 'Dit voelt echt als thuiskomen!' zo laat ze weten in een reactie.

Naast Mamma Mia speelde Anouk ook in andere grote musicals, zoals Cats, Dirty Dancing en De Tweeling. Daarnaast werd ze ook landelijk bekend door de rol van Roxy Belinfante, die ze speelde in de soap Goede Tijden Slechte Tijden.

Maar haar beste prestatie in een musical was dus duidelijk Mamma Mia. 'Ik heb die rol destijds met ontzettend veel plezier gespeeld,' vertelt ze. 'Het is heerlijk om me weer in Tanja te verdiepen en het karakter opnieuw vorm te geven. Maar ik ben vooral erg blij en trots dat ik onderdeel ga uitmaken van deze fantastische Mamma Mia-familie!'

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater