Artiesten

André van Duin in nieuw programma met Janny van der Heijden

André van Duin gaat met Heel Holland Bakt-collega Janny van der Heijden een nieuw programma maken. Dat vertelde de komiek vrijdag in het radioprogramma van Gerard Ekdom op Radio 10.

"We hebben een proefprogramma gemaakt en dat was heel leuk", aldus Van Duin. Verder is het niet bekend waar het over gaat. Wel vertelde de komiek dat het in de zomer wordt uitgezonden.

Het afgelopen jaar werkten de twee ook al samen in het programma De Nieuwe Lekkerbek. Van Duin was de presentator en Van der Heijden vertelde over smaakcombinaties, producten en de geschiedenis van gerechten. In het programma maakten de kandidaten nieuwe gerechten.

Nieuwe weg ingeslagen

De 71-jarige is met een acteer- en tv-carrière een nieuwe, meer serieuze, weg ingeslagen. Zo nam hij onder andere in 2016 de presentatie van Heel Holland Bakt van Martine Bijl over. Zij moest stoppen vanwege een hersenbloeding. Van Duin gaat ook het nieuwe seizoen van het populaire bakprogramma presenteren. Deze start zondag weer. Verder speelde Van Duin het afgelopen jaar een serieuze rol in de tv-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen.

De nieuw ingeslagen weg in zijn carrière bleek overigens succesvol. Want dit jaar won Van Duin een Ere Zilveren Nipkowschijf, onder andere vanwege deze dappere keuze.


Kijk snel voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater