Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / IJmuiden / Stadsschouwburg Velsen
Logo Stadsschouwburg Velsen

Contact

Stadsschouwburg Velsen

Groeneweg 71
1971 NS IJmuiden

Theater foto Stadsschouwburg Velsen

Theateragenda

woensdag 16.10.2019 Bestel

Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse, E

Stadsschouwburg Velsen / IJmuiden / 20.15 uur / € 22,50

donderdag 17.10.2019 Bestel

Peter Pannekoek

Stadsschouwburg Velsen / IJmuiden / 20.15 uur / € 22,50

vrijdag 18.10.2019 Bestel

Joost Spijkers

Stadsschouwburg Velsen / IJmuiden / 20.15 uur / € 19,50

zaterdag 19.10.2019 Bestel

Staatsopera van Tatarstan

Stadsschouwburg Velsen / IJmuiden / 20.15 uur / € 43,50

Restaurants in de buurt

'Uit zijn en thuis voelen in de Stadsschouwburg Velsen', dat is het motto van Schouwburg Velsen in IJmuiden. Als theater doen ze er alles aan om u een complete avond uit te bezorgen. Met een goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid vlakbij het theater, prima horecafaciliteiten en de beste theatervoorstellingen. Rondom die voorstellingen worden er voor het publiek aantrekkelijke extraatjes als inleidingen, meet & greets, lezingen en afterparty's georganiseerd. Bij het theater kunt u rekenen op een gastvrije ontvangst, een persoonlijke service en en comfortabele theaterzaal, die ondanks de capaciteit van ruim 700 zitplaatsen nooit haar intimiteit verliest en voor theatermakers en hun toeschouwers blijft voelen als een grote sfeervolle huiskamer. De Stadsschouwburg Velsen is daarmee een prachtige sterke troef in het theateraanbod in Velsen en haar regio.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
PauzedrankjeGratis
GarderobeGratis
PARKEREN

De Stadsschouwburg Velsen is goed bereikbaar per auto en beschikt ook over voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Voor schouwburgbezoekers is er een groot parkeerterrein beschikbaar, direct aan de overkant van de spoorbaan aan de Minister van Houtenlaan, waar gratis geparkeerd kan worden. Het parkeerterrein wordt door middel van routebordjes aangegeven.

OPENBAAR VERVOER

Ook met het openbaar vervoer (verschillende buslijnen) is het theater goed te bereiken. Vanuit Beverwijk en Heemskerk neemt u lijn 74 (halte Plein 1945 óf halte Pontplein). Vanuit Santpoort neemt u Driehuis en Velserbroek, lijn 3 (halte Plein 1945 óf halte Zeeweg). Vanuit Haarlem neemt u lijn 3 en 75 (halte Zeeweg óf halte Plein 1945). En vanuit Amsterdam neemt u lijn 82 (halte Plein 1945 óf Pontplein). Plan uw reis met het openbaar vervoer op www.9292.nl.