Cabaret, Dans, Musical, Opera, Toneel, Voorstellingen

Theatertips: Casablanca en nog veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week

Maandag: Youp van 't Hek speelt: Met de kennis van nu


Maandag en dinsdag speelt Youp zijn nieuwste voorstelling in Theater Spant! in Bussum. Een show waarin hij begint met terugkijken op zijn eigen leven.

Dinsdag: Casablanca van Matzer Theaterproducties


Dinsdag kun je alvast bij theater Het Speelhuis in Helmond naar het prachtige sfeervolle toneelstuk Casablanca, gebaseerd op de beroemde Hollywood-klassieker met Ingrid Bergman en Humphrey Bogart. Aanstaande donderdag is de première in de Verkadefabriek.

Woensdag: Turks Fruit, van Hummelinck Stuurman Theaterproducties


Turks Fruit is een van de beroemde werken van de Nederlandse moderne literatuur, en nu ook te zien als toneelstuk. Woensdag kun je deze zien in theater De Lawei in Drachten.

Donderdag: Pieter Derks - Voor wat het waard is


Pieter Derks speelt zijn nieuwste cabaretprogramma donderdagavond in de Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden.

Vrijdag: Bye Bye Baby (10+), door Maas Theater en Dans


In Stadstheater De Bond in Oldenzaal kun je vrijdag kijken naar deze prachtige kindervoorstelling over de overgang naar de brugklas.

Zaterdag: Evita


Deze prachtige musical met twee prijswinnende hoofdrollen staat momenteel in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Lees daarom ook zeker ons lovende verslag van deze musical.

Zondag: Meermeisje (6+) door Holland Opera


Holland Opera maakt samen met Opera Zuid en Ragazze Quartet deze prachtige Nederlandstalig opera over het verhaal van de kleine zeemeermin. Meermeisje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en doet niet onder voor de Disneyfilm! De voorstelling staat deze zondag in de Stadsschouwburg in Haarlem.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater