Een zakelijke samenwerking met Theater.nl brengt jouw voorstellingen onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Samen zorgen we voor een bloeiende en dynamische theatersector.

Premium theater
Met een premium theaterlidmaatschap verkoop je meer tickets en krijgen de voorstellingen in jouw theater een grotere landelijke zichtbaarheid. De kaartverkoop blijft via jouw theaterkassa lopen, dankzij een directe outlink op Theater.nl.

Premium producent/artiest
Met een premium lidmaatschap voor producent of artiest brengen we voor elke productie het aantal speelmomenten en locaties in kaart. Locaties zonder premium lidmaatschap kunnen een obstakel vormen in het bestelproces, omdat een klik niet rechtstreeks leidt naar de bestelpagina van het theater. Maar met een premium lidmaatschap voegen we locaties die niet vermeld staan op Theater.nl gewoon toe aan de bestelzijde van de voorstelling.

Campagne
Een theater, artiest of producent kan gebruikmaken van onze optionele campagnemiddelen voor het promoten van een voorstelling, het stimuleren van de ticketverkoop of het aanbieden van een arrangement.

Investering
De investering voor een premium lidmaatschap is afhankelijk van het aantal voorstellingen dat we aan de landelijke agenda van Theater.nl toevoegen en van de campagnemiddelen die worden ingezet.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van een samenwerking.