Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Venlo / De Maaspoort
Logo De Maaspoort

Contact

De Maaspoort

Oude Markt 30
5911 HH Venlo

Theater foto De Maaspoort

Theateragenda

woensdag 16.10.2019 Bestel

Timon Krause, Henning Neidhardt en Kevin Wolf

De Maaspoort / Venlo / 20.15 uur / € 17,50

donderdag 17.10.2019 Bestel

Dolf Jansen

De Maaspoort / Venlo / 20.15 uur / € 17,00

vrijdag 18.10.2019 Bestel

Def Americans

De Maaspoort / Venlo / 20.15 uur / € 19,00

zaterdag 19.10.2019 Bestel

Van Hoorne Entertainment

De Maaspoort / Venlo / 14.00 uur / € 14,50

Restaurants in de buurt

De Maaspoort in Venlo staat voor een unieke beleving dat meer is dan een gezellig avondje uit. Het huidige gebouw stamt uit 1984. Al vanaf het begin presenteerde de Maaspoort zich als een plek met een grote variatie aan podiumkunstvoorstellingen, met een nadruk op dans, muziek en visueel theater. Het theater ging later ook steun bieden aan semi-professionele en amateurtheater.

ToegankelijkheidDe Maaspoort heeft rolstoelplaatsen. Deze kunt u reserveren bij het kopen van uw ticket. Dit is alleen mogelijk aan de telefoon en aan de balie.
SlechthorendIn de Rabobank Venlo zaal en de Frans Boermans zaal bevindt zich een draagbaar ringleidingsysteem. U kunt een ringleiding als arrangement bij uw kaartje boeken.
GarderobeGratis
ROUTE

Plan je route via Google Maps

PARKEREN

De volgende parkeergelegenheden bevinden zich in de buurt van De Maaspoort: Q-park Maasboulevard (Prinsessesingel 5), Roermonse Poort (Prinsessensingel 28), Nolensplein (Monseigneur Nolensplein 50), Maaswaard (Prinsessesingel 4), Maaskade Laag (Maaskade) en Arsenaal (Nassaustraat 59).

OPENBAAR VERVOER

De Maaspoort is lopend te bereiken vanaf centraal station Venlo. Vertrek daarvoor op het stationsplein in noordwestelijke richting. Neem op de rotonde de derde afslag naar Keulsepoort en ga rechtdoor op de Parade. Vervolg de weg en ga linksaf naar de Klaasstraat. Sla dan rechtsaf naar de Vleesstraat en sla linksaf op de Markt naar de Oude markt. U ziet aan uw rechterzijde De Maaspoort.