Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Zwolle / Kota Radja

Contact

Kota Radja

Melkmarkt 50
8011 ME Zwolle

Restaurant / Aziatisch / € 30

Informatie

Gevestigd in het centrum van het altijd gezellige Zwolle, omringd door gezellige terrasjes en oude grachten vindt u restaurant Kota Radja. Bij Kota Radja kunt u terecht voor eigentijdse Aziatische tapas, de vernieuwende interpretatie van de Japanse, Chinese, Thaise en vele andere Aziatische keukens. Om uw vingers bij af te likken, zo lekker!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag16:00 - 23:00
Woensdag16:00 - 23:00
Donderdag16:00 - 23:00
Vrijdag16:00 - 23:00
Zaterdag16:00 - 23:00
Zondag16:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
KinderenKindvriendelijk
SfeerAziatisch & Modern

Azië komt samen bij Kota Rodja, culinaire diversiteit, unieke gerechten en bijzondere smaken. Uw stelt voor uw diner uw eigen tapas menu samen voor 1 vaste prijs. Dit concept is ideaal voor Shared Dining, bestel en deel de gerechten met uw tafelgenoten.

Restaurant Kota Radja ligt in de historische binnenstad van Zwolle en is door de centrale ligging goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN ZWOLLE

In het centrum van Zwolle kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Zwolle kunt u met de bus uitstekend restaurant Kota Radja bereiken. Zorg ervoor dat u in een bus stapt die stopt bij bushalte 'Katwolderplein/centrum, Zwolle'. Vanaf deze bushalte loopt u in ongeveer 5 minuten naar de ingang van restaurant Kota Radja op de Melkmarkt 50.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Zwolle kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 038 420 4000.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Schouwburg Odeon

Theater De Spiegel