Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Weert / De Oude Schut

Contact

De Oude Schut

De Oude Schut 9
6001 JL Weert

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

In een prachtig sfeervol pand in Weert vindt u Eetkamer De Oude Schut. U kunt hier genieten van lunch- en dinergerechten, waar veelvuldig gebruik wordt gemaakt van seizoensproducten. In een sfeervolle ambiance kunt u met uw gezelschap de lekkerste wijnen en spijzen tot u nemen. U zult gegarandeerd een geslaagde avond hebben!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
DinsdagVanaf 11:00 uur geopend
WoensdagVanaf 11:00 uur geopend
DonderdagVanaf 11:00 uur geopend
VrijdagVanaf 11:00 uur geopend
ZaterdagVanaf 11:00 uur geopend
ZondagVanaf 14:00 uur geopend
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Eetkamer De Oude Schut beschikt over een uitgebreide menukaart met diverse gerechten. Ook voor de vegetariërs zijn er voldoende keuzemogelijkheden in de kaart terug te vinden. In de menukaart vindt u onder andere Coquilles, Diamanthaas, Portobello's en Gamba's terug. Uiteraard kunt u uw dieetwensen ook kenbaar maken.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtenvanaf € 5,75
Hoofdgerechtenvanaf € 18,50
Maaltijdsaladesvanaf € 16,50
Dessertsvanaf € 6,75

Eetkamer De Oude Schut ligt in het centrum van Weert en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Weert kunt u met verschillende buslijnen eetkamer De Oude Schut bereiken. Wanneer u Bus neemt, zorg dan dat deze stopt bij 'Bushalte Emmasingel, Weert'. In slechts enkele minuten staat u bij eetkamer De Oude Schut voor de deur.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Weert kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Direct een taxi bellen: 0495-564333.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Munttheater Weert