Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Weert / Brasserie Gruuëts

Contact

Brasserie Gruuëts

Stationstraat 18
6001 CK Weert

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

Bent u al bekend met Brasserie Gruuëts in Weert? Een prachtig restaurant met kwalitatief uitstekende gerechten en een fijne ontspannen en ongedwongen sfeer. Gruuëts is Limburgs dialect, het betekend 'trots'. Komt u binnenkort eens langs?

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 20:30
Woensdag10:00 - 20:30
Donderdag10:00 - 20:30
Vrijdag10:00 - 20:30
Zaterdag10:00 - 20:30
Zondag10:00 - 20:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerHuiselijk & Modern

Geniet bij Brasserie Gruuëts in Weert van de meest prachtige gerechten. Er wordt in de keuken gewerkt met lekkere en eerlijke groenten vers uit de moestuin. Deze worden elke dag vers geleverd. Alle producten worden dan ook vers bereidt. De mooiste en smakelijkste gerechten vindt u terug op de wisselende menukaart. Er wordt gekeken naar de seizoenen en de seizoensproducten welke worden omgetoverd in de heerlijkste creaties.

PRIJZEN MENU
Soepenvanaf € 3,25
Voorgerechtenvanaf € 9,75
Hoofdgerechtenvanaf € 16,75
Dessertsvanaf € 5,75

Brasserie Gruuëts ligt in het centrum van Weert en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN WEERT

In het centrum van Weert kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Weert kunt u lopend gemakkelijk Brasserie Gruuëts bereiken. Op twee minuten loopafstand van het station is Brasserie Gruuëts gesitueerd op de Stationstraat 18.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Weert kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 0495-564333.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Munttheater Weert