Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Utrecht / Graaf Floris

Contact

Graaf Floris

Vismarkt 13
3511 KS Utrecht

Restaurant / Internationaal / € 35

Informatie

Gevestigd op een van de mooiste plekken van de Utrechtse binnenstad vind u Graaf Floris. Gevestigd op de Vismarkt, aan de Oudegracht tussen de Dom en het stadhuis. Hierdoor is Graaf Floris perfect gelegen, en daarmee bij uitstek een goede locatie voorafgaand aan uw theaterbezoek. Graaf Floris bevind zich in een oud monumentaal pand en heeft een ruim terras. Vanaf het terras kunt u genieten van het uitzicht op de drukke gracht waar zomers talloze bootjes en sloepjes voorbij varen.

OPENINGSTIJDEN
Maandag09:30 - 23:00
Dinsdag09:30 - 23:00
Woensdag09:30 - 23:00
Donderdag09:30 - 24:00
Vrijdag09:30 - 24:00
Zaterdag09:30 - 24:00
Zondag11:00 - 18:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerEigentijds & Sfeervol

’s Avonds geniet u bij Graaf Floris van een zeer smaakvol diner. U kunt bijvoorbeeld genieten van de dagschotel of een wekelijks wisselend 3-gangen diner aangepast aan het seizoen. Geïnspireerd door de Franse en Hollandse keuken maar ook zeker door eveneens verrassende gerechten uit andere streken creëren zij de lekkerste gerechten. Bij de producten en gerechten staat kwaliteit voorop.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf € 8,50
Hoofdgerechtvanaf € 16,50
Nagerechtvanaf € 5,50

Graaf Floris ligt in het centrum van Utrecht op de Vismarkt 13 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN UTRECHT

In Utrecht kunt u op de meeste plaatsen uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER NAAR VOORSTRAAT 77

Vanaf station Utrecht Centraal rijden er diverse bussen richting Graaf Floris. U stapt uit bij bushalte 'Janskerkhof, Utrecht'. Vanaf daar is het slechts 5 minuten lopen naar de ingang van Graaf Floris op de Vismarkt 13.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Utrecht kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 030 - 2 300 400.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Beatrix Theater

Stadsschouwburg Utrecht

Theater Kikker

Het Huis

Theater de Paardenkathedraal

TivoliVredenburg