Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Utrecht / Fico Urban Italian

Contact

Fico Urban Italian

Veilinghavenkade 14
3521 AK Utrecht

Restaurant / Italiaans / € 36

Informatie

Bij restaurant Fico Urban Italian staat Italië centraal. U proeft dit terug in de heerlijke gerechten en de warme en vriendelijke sfeer. Ze hebben een mooi terras en goede service. Het eten is van goede kwaliteit en goed glas wijn past daar goed bij. De ligging is ideaal, namelijk op loopafstand van het station en het Beatrix theater. Fico Urban Italian is geschikt voor jong en oud, iedereen is welkom!

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 030 2966001 of zoek online naar Restaurant Fico Urban Italian
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag17:00 - 00:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 36,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard, Amex
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch, Gezellig & Informeel

Fico Urban Italian is een van de vele restaurants in Utrecht.

U heeft keuze uit een 4, 5 of 6 gangen menu. Gerechten met verrassende smaken die naast de eenvoud erg krachtig zijn. Al uw gerechten zijn geïnspireerd door de Italiaanse keuken. En worden gemaakt voor u met veel passie en liefde!

Menu Prijzen Fico Urban Italian

- 4 gangen€ 36,00
- 5 gangen€ 40,00
- 6 gangen€ 44,00

Restaurant Fico Urban Italian ligt in het centrum van Utrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN UTRECHT

In het centrum van Utrecht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht Centraal Station is het ongeveer 10 min lopen naar de Fico Urban Italian. Ook rijden er diverse bussen richting de Veiling, u stapt uit bij bushalte Van Zijtsweg. Vanaf daar is het enkele min lopen naar de ingang van restaurant Fico Urban Italian.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Utrecht kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 030 - 2 300 400.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Beatrix Theater

Stadsschouwburg Utrecht

Theater Kikker

Het Huis

Theater de Paardenkathedraal