Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Noordwijk / Ristorante Fratelli

Contact

Ristorante Fratelli

Koningin Wilhelmina Boulevard 5
2202 GR Noordwijk

Restaurant / Italiaans / € 30

Informatie

Ristorante Fratelli is een warm ingericht en gezellig restaurant waar je in Italiaanse sferen vertoeft. Met veel liefde worden er voor u regionale gerechten uit heel Italië bereid. Fratelli is een ervaring!

OPENINGSTIJDEN & RESERVEREN
Wilt u reserverenBel: 071-3616555 of zoek online naar Ristorante Fratelli.
Maandag t/m Zondag10:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
MuziekIn de weekenden kunt u genieten van livemuziek!
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Ristorante Fratelli is een van de vele restaurants in Noordwijk.

Ristorante Fratelli serveert u authentieke Italiaanse gerechten die met veel gevoel en liefde zijn bereid. Zij werken met originele Italiaanse producten, met seizoensgebonden verse ingrediënten. De keuken van Fratelli is gevarieerd waarin een enorme hoeveelheid heerlijke en goed gekarakteriseerde gerechten wordt bereid. Naast het heerlijke eten is er ook een uitgelezen wijnkeuze uit Italië.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf € 5,50
Hoofdgerechtvanaf € 18,00
Nagerechtvanaf € 6,00

Ristorante Fratelli ligt in het centrum van Noordwijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN NOORDWIJK Op straat parkeren in Noordwijk kost €3.- euro per uur. U kunt ook in de 1 van de 5 parkeergarages parken: Maarten Kruytstraat, Jan Kroonplein, Wantveld, Koningin Astrid Boulevard en het Palace Plein allemaal € 1,- euro per uur.OPENBAAR VERVOER

Vanaf Bushalte Bollenbad in Noordwijk bent u met 3 minuten bij Bushalte Parallel Boulevard. Vanaf daar loopt u in één minuut naar Ristorante Fratelli.

Vanaf daar loopt u in één minuut naar Ristorante Fratelli.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Nijmegen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 071 36 11 000.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Muze