Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Nijverdal / Ristorante Il Gusto

Contact

Ristorante Il Gusto

Grotestraat 226
7443 BT Nijverdal

Restaurant / Internationaal / € 25

Informatie

Gelegen aan de Grotestraat te Nijverdal is eigenaar Enrico Cremonini er in geslaagd om binnen 10 jaar een kwalitatief hoogwaardige keuken te combineren met een unieke ambiance. Er wordt uitsluitend gewerkt met authentiek Italiaanse en verse producten.

OPENINGSTIJDEN
Maandag, Woensdag t/m Zondagvanaf 17:00
DinsdagGesloten
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €25,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Il Gusto is een van de vele restaurants in Nijverdal.

Giro Pizza! Dit concept is eens iets anders dan even snel een pizza eten en zeer geschikt voor gezellig avondje uit met vrienden of familie. Wat houdt het concept in: onbeperkt pizza eten naar keuze voor een vast bedrag per persoon incl. 1 drankje (€ 15,00 p.p)! Er wordt steeds een andere smaak pizza in pizzapunten geserveerd, je kan een stuk nemen, maar als het jouw smaak niet is ook de volgende ronde afwachten; zo kun je van alle soorten pizza's proeven (vanaf 4 personen).

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €5,00
Hoofdgerechtvanaf €16,00
Nagerechtvanaf €6,00

Ristorante Il Gusto ligt in het centrum van Nijverdal en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN NIJVERDAL centrumparkeren.nl/nijverdalOPENBAAR VERVOER

Vanaf Nijverdal Centraal Station brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Nijverdal, maar u kunt ook lopen vanaf het station. Vanaf Nijverdal Centraal Station loopt u in slechts enkele minuten naar Ristorante Il Gusto.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Nijverdal kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is naast het Station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi te wilt bellen.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

ZINiN