Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Nijverdal / Gulle Goedzak

Contact

Gulle Goedzak

Grotestraat 168
7443 BP Nijverdal

Restaurant / Internationaal / € 20

Informatie

Om de hoek bij het Station en direct in het centrum van Nijverdal ligt het geweldige restaurant/eetcafé de Gulle Goedzak! Hier kunt u in een goede sfeer gezellig met zijn alle eten en drinken. De sfeer is huiselijk, hierdoor voelt u zich snel thuis en op uw gemak. Waardoor u door de sfeer en het heerlijke eten ultiem kunt gaan genieten! De Gulle Goedzak heet u van harte welkom!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m ZondagVanaf 10:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €20,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

Gulle Goedzak is een van de vele restaurants in Nijverdal.

Hier bent u de gehele dag welkom om, naast het proeven van de enorme gezelligheid, ook eens te genieten van alle vers gemaakte gerechten!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,00
Hoofdgerechtvanaf €7,50
Nagerechtvanaf €3,95

Gulle Goedzak ligt in het centrum van Nijverdal en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN NIJVERDAL centrumparkeren.nl/nijverdalOPENBAAR VERVOER

Vanaf Nijverdal Centraal Station brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Nijverdal, maar u kunt ook lopen vanaf het station. Vanaf Nijverdal Centraal Station loopt u in slechts enkele minuten naar Gulle Goedzak!Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Nijverdal kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is gelegen naast het Station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi te wilt bellen.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

ZINiN