Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Maastricht / La Canasta

Contact

La Canasta

Cörversplein 9
6221 EZ Maastricht

Restaurant / Mediterraans / € 30

Informatie

La Canasta is een mooi restaurant gesitueerd op het Cörvesplein te Maastricht. Bij dit gezellige restaurant kunt u in een prettige ambiance genieten van de heerlijkste tapas. Met mooi weer kunt u tevens plaatsnemen op het terras. Door de centrale ligging is La Canasta de perfecte uitvalsbasis voorafgaand aan uw theaterbezoek.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag16:00 - 22:00
Woensdag16:00 - 22:00
Donderdag12:00 - 22:00
Vrijdag12:00 - 22:00
Zaterdag12:00 - 22:00
Zondag12:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

In de menukaart van La Canasta zijn zowel voor de vis- en vleesliefhebbers als voor de vegetariërs voldoende keuzemogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van empanada's, Creuse oester, verse calamaris of uienringen omwikkeld met gepofte quinoa? Er is teveel lekkers te nuttigen dat u ongetwijfeld nog een keer terug komt om andere gerechten te proeven!

PRIJZEN MENU
Tapasbitesvanaf € 16,00
Borrelgerechtenvanaf € 3,60
Vleesgerechtenvanaf € 4,40
Visgerechtenvanaf € 2,50
Vegetarische gerechtenvanaf € 2,80
Nagerechtenvanaf € 2,50

Restaurant La Canasta ligt in het centrum van Maastricht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN MAASTRICHT

In het centrum van Maastricht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Maastricht kunt u met verschillende buslijnen richting restaurant La Canasta. De halte waar u uit kunt stappen is; 'Bushalte Mosae Forum/Centrum, Maastricht'. Vanaf de halte loopt u in zo'n 6 minuten naar de ingang van restaurant La Canasta aan Cörversplein 9.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Maastricht kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 043 260 66 66.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater aan het Vrijthof

Toneelacademie Maastricht