Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Kampen / De Stadsherberg Kampen

Contact

De Stadsherberg Kampen

Ijsselkade 48
8261 AE Kampen

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

Kom langs en beleef! Bij De Stadsherberg in Kampen kunt u de hele dag door: eten, drinken en genieten van het prachtige uitzicht over de IJssel en de Stadsbrug. De Stadsherberg Kampen staat voor u klaar! (Gaat u naar een theatervoorstelling? Graag even vermelden bij de reservering, dan kan er hier rekening mee gehouden worden.)

OPENINGSTIJDEN & RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 038-4582868 of ga naar de website van De Stadsherberg Kampen.
Maandag t/m Zaterdag10:00 - keuken is geopend tot 21:00
Zondag12:00 - keuken is geopend tot 21:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenIn de binnenstad is het betaald parkeren. (Ma t/m Za). Buiten de stad is het 5 min lopen en kunt u gratis parkeren bij het station.
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidEr is een stoeltraplift voor mindervalide.
KinderenKindvriendelijk
Sfeerretro , sfeervol en informeel

De Stadsherberg Kampen is een van de vele restaurants in Kampen.

Bij De Stadsherberg Kampen beleeft u, uw diner als een bourgondische genot. Ook kunt u er lunchen, koffiedrinken of gezellig een borrel drinken. De bediening staat met een glimlach voor u klaar! Benieuwd naar de menukaart? In de link vindt u de menukaart van De Stadsherberg Kampen om een impressie te krijgen:http://www.destadsherbergkampen.nl/#menukaart

Sharing Food
voor, hoofd en nagerechten € 32,50 per persoon
Een driegangendiner samengesteld door de koks.
Zowel koud als warm: Vis, vlees en vegetarisch.
Bijbehorende garnituren: Frietjes, aardappeltjes, warme groenten en salade.

De Stadsberg Kampen ligt in het centrum van Kampen en is zowel te voet, met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. U kunt in het centrum maximaal 3 uur parkeren, van maandag t/m zaterdag van 9:00 t/m 20:00 uur (koopavonden 21:00 uur), buiten deze tijden om is het gratis. Langer parkeren kunt u op het Meeuwenplein, Bregittenstraat, Ijsselkade en de Bongerd (dagkaarten) . Op zondagen en de nationale feestdagen is het parkeren geheel gratis. Buiten de stad heeft u 2 grote parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren, deze bevinden zicht tegenover het NS- Station Kampen, (bij Het Politiebureau) en aan het Burgemeester Berghuisplein. Let op, parkeer niet op verboden plaatsen (vergunning houdende- en laad en los plaatsen), hier kunt u een boete voor krijgen.

PARKEREN IN KAMPEN 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is op het Stationsplein. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wilt bellen. Voor informatie en reserveren: www.vtc-taxi.nl/ Direct een taxi bellen: 088 80 80 644

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Stadsgehoorzaal Kampen