Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Hoogeveen / Restaurant Da Luca

Contact

Restaurant Da Luca

Hoofdstraat 2-4
7901 JP Hoogeveen

Restaurant / Italiaans / € 15

Informatie

In het hartje van Hoogeveen biedt Ristorante Da Luca een ervaring die alle liefhebbers van lekker Italiaans eten zal bekoren: een keuze uit een onverwachte diversiteit van gerechten. Da Luca is een restaurant die de authentieke Italiaanse culinaire traditie volgt en harmonieus combineert met haar eigen moderne versie en verrassende interpretatie van de klassieke keuken. Eten met passie.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag t/m Donderdag17:00 tot 22:00
Vrijdag t/m Zaterdag17:00 tot 23:00
Zondag
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €15,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

Restaurant Da Luca is een van de vele restaurants in Hoogeveen.

Het belangrijkste ingrediënt van de Italiaanse keuken is echter niet de keuken te vinden, maar in de zaal: dat is de Italiaanse traditie, eeuwenoud maar nog steeds springlevend. Stefano, eigenaar en chef-kok, verstaat de kunst om van iedere maaltijd een feest te maken. De Italiaanse liefde voor lekker eten is slechts een van de manieren waarop Italianen hun passie voor het leven uitdragen. Een gezamenlijke maaltijd met vrienden en familie blijft het hoogtepunt van de dag; samen lekker genieten van lekker eten, een mooie wijn en goed gezelschap.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €3,00
Hoofdgerechtvanaf €13,00
Nagerechtvanaf €4,00

Restaurant Da Luca ligt in het centrum van Hoogeveen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN HOOGEVEEN centrumparkeren.nl/hoogeveen

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Hoogeveen brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Hoogeveen. De halte waar u uit kunt stappen is; Willemskade. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Da Luca.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Hoogeveen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Hoogeveen. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxi-ellerie.nl/ Direct een taxi bellen: 0528 351 218

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Tamboer