Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Masami

Polarisavenue 151
2132 JJ Hoofddorp

Restaurant / Aziatisch / € 35

Informatie

Bij Masami in Hoofddorp komt het beste van verschillende werelddelen samen. Kruiden en ingrediënten uit alle windstreken van Azië worden gecombineerd met het beste uit Europa. Verwacht een verscheidenheid aan culturen en tradities en geniet van een verrassende en gastronomische ervaring. In een prachtige en sfeervolle ambiance gaat u gegarandeerd genieten!

OPENINGSTIJDEN
Maandag12:00 - 22:00
Dinsdag12:00 - 22:00
Woensdag12:00 - 22:00
Donderdag12:00 - 22:00
Vrijdag12:00 - 22:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
SfeerRomantisch & Modern

De menukaart van Masami is divers en zeer verrassend. U vindt de heerlijkste gerechten terug in de menukaart met spannende en verrassende smaakcombinaties en structuren. Wat dacht u van de Koreaanse steak tartare, ceviche van zeebaars of smakelijke gyoza. Zowel voor de vleeseters, visliefhebbers als de fans van de vegetarische keuken zijn er voldoende keuzemogelijkheden. Komt u snel proeven?

PRIJZEN MENU DINER
Voorgerechtvanaf € 9,00
Soep€ 10,50
Hoofdgerechtvanaf € 18,00
Bijgerecht€ 6,00
Nagerechtvanaf € 9,00

Restaurant Masami ligt in Hoofddorp en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN HOOFDDORP

In het centrum van Hoofddorp kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Hoofddorp kunt u met verschillende bussen richting Masami. De bushalte waar u vervolgens uitstapt is; bushalte Beukenhorst, Hoofddorp. Vanaf deze bushalte loopt u binnen 7 minuten naar de ingang van restaurant Masami op de Polarisvenue 151.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Hoofddorp kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 023 8 700 700.

Direct een taxi bellen: 024 366 00 44

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Meerse

Het Oude Raadhuis