Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Heerlen / El Greco

Contact

El Greco

Pancratiusplein 39
6411 JZ Heerlen

Restaurant / Grieks / € 17

Informatie

Eten in een gezellig Griekse sfeer doet u bij El Greco in het hartje van Heerlen. De bediening doet er alles aan om u een prettige en fijne avond te bezorgen. Hard werkend en met een grote lach brengen zij Griekenland een stukje dichterbij.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zaterdag16:00 - 22:00
Zondag14:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €17,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Gezellig

Heerlijke vis- en vleesgerechten staan op de kaart. Ook echte Griekse traditionele gerechten zijn terug te vinden op de uitgebreide kaart van restaurant El Greco. Lekker en kwalitatief goed eten maken ze met liefde voor elke gast. Zeker een keer langs gaan!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,00
Hoofdgerechtvanaf €13,00
Nagerechtvanaf €6,00

El Greco ligt in het centrum van Heerlen en is goed bereikbaar te voet, met het openbaar vervoer en met de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN HEERLEN centrumparkeren.nl/heerlen

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Heerlen kunt u makkelijk lopen naar El Greco. Lopend doet u er ongeveer 5 minuten over. Gaat u toch met de bus, dan is de halte waar u uit kunt stappen; Stadsschouwburg. Vanaf de halte loopt u in vijf minuten naar de ingang van El Greco.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Heerlen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxiruijters.nl Direct een taxi bellen: 045 523 00 00

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Heerlen