Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Harderwijk / Johannes Kok

Contact

Johannes Kok

Strandboulevard Oost 8
3841 AB Harderwijk

Restaurant / Nederlands / € 25

Informatie

Johannes Kok is één van de oudste visrestaurants van Harderwijk. Heerlijk genieten van uw eten en tegelijkertijd thuis voelen staat centraal bij Johannes Kok. Dit sfeervolle restaurant ligt aan de boulevard en tegenover het Dolfinarium. Het is een uitnodigende plek voor iedereen waar er veel aandacht wordt besteed aan hun gasten, en u tot rust kunt komen.

OPENINGSTIJDEN & RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 0341-419888 of zoek online naar Johannes Kok.
Maandag t/m Zondag11:00 - 23:59
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerSfeervol, Authentiek & Informeel

Johannes Kok is een van de vele restaurants in Harderwijk.

U geniet bij Johannes Kok van de meest verse vis en van heerlijke, smaakvolle stukken vlees. De lekkernijen uit de Noordzee nemen plaats op de menu kaart zoals: tong, zeebaars, kabeljauw en tarbot. U kunt hier genieten van de lekkerste paling, haring en kibbeling die gerookt zijn op een authentieke manier, waardoor de beste smaken naar boven komen. Buiten de kaart om wordt u op een verrassende vis van de dag getrakteerd, afhankelijk van de vangst van de dag. Al het eten wordt voor u klaar gemaakt met héél véél passie en liefde, waardoor u in een ongedwongen sfeer heerlijk kan eten.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf € 4,50
Extra's voor er bijvanaf € 2,90
Hoofdgerechtvanaf € 9,90
Nagerechtvanaf € 4,90

Johannes Kok ligt in de buurt van het centrum van Harderwijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN HARDERWIJK parkerenharderwijk.nl

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Harderwijk brengen de bussen u binnen vijf minuten richting het centrum van Harderwijk. De halte waar u uit kunt stappen is; Bushalte Centrum. Vanaf de halte loopt u in tien minuten naar de ingang van Johannes Kok.
Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Harderwijk kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is op bij het station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: http://taxiserviceharderwijk.nl/ Direct een taxi bellen: 06 111 55 444

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Harderwijk