Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Haarlem / De Linde

Contact

De Linde

Botermarkt 21
2011 XL Haarlem

Restaurant / Internationaal / € 18

Informatie

Eetcafé De Linde ligt in het hartje van Haarlem op de Botermarkt. U kunt hier terecht voor een lekkere lunch, een borrel of een gezellig diner. Met een uitgebreide bierkaart en een kindermenu hebben ze voor ieder wat wils. De sfeer is warm en gezellig!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zaterdag10:00 - 02:00
Zondag11:00 - 23:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €18,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

Eetcafé De Linde staat bekend om de heerlijke spareribs! Deze kunt u 7 dagen per week onbeperkt komen eten. Verder hebben ze natuurlijk nog veel andere lekkere dingen op het menu staan, zoals maaltijdsalades, visgerechten, vegetarische gerechten en een kindermenu. Dit allemaal voor een zachte prijs!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,95
Hoofdgerechtvanaf €14,95
Nagerechtvanaf €4,95

De Linde ligt in het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN HAARLEM prettigparkeren.nl/

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Haarlem Centraal Station brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Haarlem. De halte waar u uit kunt stappen is: Verwulft. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van eetcafé De Linde.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Haarlem kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Haarlem.U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxi13000.nl Direct een taxi bellen: 023 55 13000

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Stadsschouwburg Haarlem

Toneelschuur Haarlem

Philharmonie