Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Groningen / Proevens

Contact

Proevens

Gelkingestraat 58
9711 NE Groningen

Restaurant / Internationaal / € 35

Informatie

Restaurant Proevens is een prachtige horecazaak in het bruisende centrum van Groningen. U vindt bij Proevens geen vast menu; u laat zich verassen door de chef-kok en zijn keukenbrigade de lekkerste gerechten op uw bord toveren. U kunt uiteraard wel uw wensen kenbaar maken in ingrediënten die u liever niet op uw bord terug ziet. Kom genieten van de gastvrije service, mooie wijnen en de smakelijke gerechten. Graag tot snel!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag17:30 - 21:30
Woensdag17:30 - 21:30
Donderdag17:30 - 21:30
Vrijdag17:30 - 21:30
Zaterdag17:30 - 21:30
ZondagGesloten
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern & Informeel

Bij Proevens werken zij ambachtelijk, met respect voor onze ingrediënten en volgen ze de seizoenen. Er wordt gezocht naar al het moois dat Nederland heeft te bieden op culinair gebied. Laat u verrassen door het keukenteam van Proevens! U maakt een keuze in het aantal gangen dat u wilt dineren en dan zorgen zij voor een mooi en passend menu.

PRIJZEN MENU
3 Gangen€ 35,00
4 Gangen€ 43,50
5 Gangen€ 52,50

Restaurant Proevens ligt in het centrum van Groningen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN GRONINGEN

In het centrum van Groningen kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Groningen kunt u met verschillende bussen gemakkelijk restaurant Proevens bereiken. U moet een bus pakken die langs de bushalte; 'Zuiderdiep, Groningen' rijdt. Bij deze bushalte stapt u uit. Vanaf de bushalte loopt u in 10 minuten naar de ingang van restaurant Proevens op de Gelkingestraat 58.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Groningen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 050 541 8452.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

De Oosterpoort

Stadsschouwburg Groningen

Grand Theatre

Theater de Machinefabriek

MartiniPlaza