arrow down

Informatie

VEELZIJDIG PUUR GENIETEN

Jeroen Brouns en zijn team richt zich op een breed publiek. Op werkdagen opent Gastrobar Puro om 16 uur en is de menukaart sterk gericht op het uitgebreid en ontspannen genieten. Pizza’s en pasta’s voor de grote of kleine honger en voor volwassenen of ‘Bambini’ worden volgens de geheimen van de authentieke recepten in een modern gezond jasje geserveerd. De keuze in pasta’s is groot en gevarieerd. Die van de pizza’s beperkter door bewust te kiezen voor kwaliteit en specialiteit in plaats van kwantiteit.

Een ware culinaire openbaring zijn de specialiteiten van het huis. Chefkok Jeroen beperkte deze weloverwogen tot drie vleesgerechten, waarbij het eerste klasse vlees uit de dry ages cast komt. Een vegetarisch gerecht completeert dit aanbod. Het aanbod aan bieren en wijnen versterken de pure smaakbeleving van elk gerecht en de dranken harmoniëren perfect met het beleefmoment.

Borrelen met exquise Italiaanse wijnen, Aperol, cocktails of likeuren kan natuurlijk ook. Ons Gastrobargedeelte of zonnig terras biedt ongekende mogelijkheden voor kleine intieme ontmoetingen of grote(re) feestelijke ontmoetingen. Van lunchen of dineren in privé gezelschappen of in een zakelijke sfeer maken wij maatwerk met alle aandacht voor uw wensen, verwachtingen en budget. Puur, net zoals onze Gastrobar ook wil smaken.

OPENINGSTIJDEN

Maandag Geopend vanaf 16:00 uur
Dinsdag Geopend vanaf 16:00 uur
Woensdag Geopend vanaf 16:00 uur
Donderdag Geopend vanaf 16:00 uur
Vrijdag Geopend vanaf 12:00 uur
Zaterdag Geopend vanaf 12:00 uur
Zondag Geopend vanaf 12:00 uur

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Gastrobar Puro ligt aan de rand van het centrum van Maastricht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN MAASTRICHT

In de directe omgeving van Gastrobar Puro kunt u gratis parkeren!

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Maastricht kunt u met de bus uitstekend Gastrobar Puro bereiken. De halte waar u uit kunt stappen is; 'Bushalte Sint-Lambertuslaan, Maastricht'. Vanaf de halte loopt u in ongeveer 2 minuten naar de ingang van Gastrobar Puro.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Maastricht kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 043 260 66 66.

Theater in de buurt

Gastrobar Puro
50.83371023959048
5.693705193254118
Theater aan het Vrijthof (Maastricht)
50.85
5.68806
Toneelacademie Maastricht (Maastricht)
50.8465
5.68814

gerelateerd nieuws

#1445

Theater aan Huis: Romeo en Julia op Donderdag Verwonderdag

Bekijk deze Donderdag Verwonderdag de voorstelling Romeo en Julia van Oostpool.

#1357

Theaternieuws: dit gebeurde er in week 20 van 2020

Theaternieuws gemist? Hier is het nieuwsoverzicht van de afgelopen dagen.

Laatste nieuws

Henry van Loon maakt absurdistische serie Barrie Barista

Barrie (Henry van Loon) probeert tijdens de apocalyps zijn koffietent te redden.

01 jul 2020

Jeangu Macrooy dit jaar toch nog te zien in het theater

Jeangu Macrooy laat weten dat zijn theatertour dit najaar toch nog kan doorgaan.

01 jul 2020

Gevallen acrobaten weer thuis in Berlijn

Na een revalidatie van 4,5 maand is het het Oezbeekse acrobatenduo thuis.

30 jun 2020