Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Enschede / De Basis

Contact

De Basis

Walstraat 15-17
7511 GE Enschede

Restaurant / Frans / € 12

Informatie

Restaurant De Basis ligt in het centrum van Enschede, het draait hier om de basis. Dit betekent eerlijk, seizoensgebonden en ambachtelijk bereidt. U kunt hier gezellig dineren omdat u alles mag delen met uw tafelgenoten. Advies aan de gasten is om ongeveer twee gerechten per persoon te bestellen. Dit kunnen voor-, hoofd- of bijgerechten zijn. Laat u door uzelf en uw vrienden inspireren!

OPENINGSTIJDEN
Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €12,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

De Basis is een van de vele restaurants in Enschede.

Als u specifieke wensen heeft kunt u die doorgeven. Omdat alles bewust wordt klaargemaakt is het geen probleem om van iets vegetarisch iets veganistisch te maken. Geniet van al het lekkers van de menukaart en vergeet niet te delen met uw tafelgenoten.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €3,95
Hoofdgerechtvanaf €10,95
Nagerechtvanaf €5,50

De Basis ligt in het centrum van Enschede en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

PARKEREN IN ENSCHEDE

In het centrum van Enschede kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Er rijdt geen bus naar De Basis, want u kunt het gewoon lopen. Vanaf station Enschede loopt u binnen 5 minuten naar het centrum van Enschede. Daarna loopt u in een minuut naar de ingang van De Basis.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Enschede kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 053 2600 600.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Wilminktheater

Theater Prismare

Concordia