Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Enschede / De Basis

Contact

De Basis

Walstraat 15-17
7511 GE Enschede

Restaurant / Frans / € 12

Informatie

Restaurant De Basis ligt in het centrum van Enschede, het draait hier om de basis. Dit betekent eerlijk, seizoensgebonden en ambachtelijk bereidt. U kunt hier gezellig dineren omdat u alles mag delen met uw tafelgenoten. Advies aan de gasten is om ongeveer twee gerechten per persoon te bestellen. Dit kunnen voor-, hoofd- of bijgerechten zijn. Laat u door uzelf en uw vrienden inspireren!

OPENINGSTIJDEN
Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €12,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

De Basis is een van de vele restaurants in Enschede.

Als u specifieke wensen heeft kunt u die doorgeven. Omdat alles bewust wordt klaargemaakt is het geen probleem om van iets vegetarisch iets veganistisch te maken. Geniet van al het lekkers van de menukaart en vergeet niet te delen met uw tafelgenoten.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €3,95
Hoofdgerechtvanaf €10,95
Nagerechtvanaf €5,50

De Basis ligt in het centrum van Enschede en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ENSCHEDE centrumparkeren.nl/enschede

OPENBAAR VERVOER

Er rijdt geen bus naar De Basis, want u kunt het gewoon lopen. Vanaf station Enschede loopt u binnen 5 minuten naar het centrum van Enschede. Daarna loopt u in een minuut naar de ingang van De Basis.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Enschede kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Enschede. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxi-053.nl Direct een taxi bellen: 053 2600 600

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Wilminktheater

Theater Prismare

Concordia