Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Delft / 't Postkantoor

Contact

't Postkantoor

Hippolytusbuurt 14
2611 HN Delft

Restaurant / Internationaal / € 35

Informatie

’t Postkantoor in Delft is een sfeervolle plek, waar u koffie kan drinken bij de open haard en heerlijk kan lunchen. Een fijne lichte ruimte met gezellige zitjes en tafels om samen te genieten. Hier kunt u zich ontspannen voordat u door gaat naar een theatervoorstelling. Vanaf 1890 tot 2005 heeft het postkantoor aan de Hippolytusbuurt gezeten. 't Postkantoor is huiselijk ingericht, wat een hele prettige en warme sfeer creëert. Met hier een daar nog een touch van het oude postkantoor. 't Postkantoor is een sfeervol restaurant dat aangekleed is met veel passie, waardoor het voor u voelt als thuis komen. Zij heten u welkom!

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 015-7503243 of zoek online naar 't Postkantoor
Openingstijden 't Postkantoor
Zondag t/m Donderdag10:00 - 24:00
Vrijdag en Zaterdag10:00 - 01:30
PRIJS & BETALING
MenuprijsGemiddeld € 35,00
BetalingContant, Pin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
SfeerOpen, Plezierig & Informeel

't Postkantoor is een van de vele restaurants in Delft.

Lekkere salades, soepen, steaks, alles is mogelijk bij ’t Postkantoor in Delft. Zeker in de weekenden is ’t Postkantoor een gezellig vol restaurant. Zeker een aanrader, de kaart biedt voor ieder wat wils.

Menuprijzen 't Postkantoor
Lunchvanaf € 3,60
Voorgerechtvanaf € 5,50
Hoofdgerechtvanaf € 17,50
Nagerechtvanaf € 8,50

't Postkantoor ligt in het centrum van Delft en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN DELFT

In het centrum van Delft kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeer garages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Delft brengen de bussen en trams u in een paar minuten naar het centrum van Delft. U kunt op station Delft bus 61 richting Delft Ikea .De halte waar u uit kunt stappen is; Markt. Vanaf de halte loopt u binnen 2 minuten naar de ingang van 't Postkantoor.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Delft kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 015 219 1919.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater de Veste

Rietveld Theater