Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Apeldoorn / Restaurant Recht

Contact

Restaurant Recht

van Kinsbergenstraat 1B
7311 BL Apeldoorn

Restaurant / Internationaal / € 18

Informatie

Restaurant Recht is een gezellig restaurant met sfeer, gehuisvest in een stijlvol monumentaal pand aan de Van Kinsbergenstraat (nummer 1) te Apeldoorn. Ze werken niet volgens strakke regels, maar zorgen ervoor dat de gasten in een ongedwongen sfeer van hun gerechten kunnen genieten: een heerlijke maaltijd, een goed glas wijn, passende muziek (als zich de gelegenheid voordoet biedt uw gastheer u zelfs een stukje live pianomuziek).

OPENINGSTIJDEN
Woensdag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €17,50
BetalingPin, Visa, MasterCard, Amex
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern & Informeel

Restaurant Recht is een van de vele restaurants in Apeldoorn.

Of u nu van vlees, van vis of van vegetarisch houdt, aan alles besteden ze bij Restaurant Recht uiterste zorg. Nieuwsgierig naar wat voor lekkers er allemaal in de keuken bereid wordt? Klik dan hier!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €4,25
Hoofdgerechtvanaf €15,50
Nagerechtvanaf €6,75

Restaurant Recht ligt in het centrum van Apeldoorn en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN APELDOORN apeldoorn.nl

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Apeldoorn brengen de bussen u in ongeveer 5 minuten naar het centrum van Apeldoorn. De halte waar u uit kunt stappen is; Marktplein. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Restaurant Recht.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Apeldoorn kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Apeldoorn. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxiapeldoorn.nl Direct een taxi bellen: 055 533 1212

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Orpheus