Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Apeldoorn / India Palace

Contact

India Palace

van Kinsbergenstraat 7
7311 BL Apeldoorn

Restaurant / Indiaas / € 18

Informatie

India Palace is het eerste Indiaas restaurant in de omgeving van Apeldoorn dat op traditioneel Indiase manier de gerechten bereidt. Graag nodigen zij u uit om de fantastische gerechten te komen proeven en te komen dineren in het gezellige en stijlvolle eetgelegenheid.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag17:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €18,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

India Palace is een van de vele restaurants in Apeldoorn.

De Tandoor is een kleioven die met houtskool wordt gestookt. Kip- en lamsgerechten worden eerst gemarineerd in heerlijke Indiaase kruiden en daarna worden de gerechten gegrild in de Tandoor. Kwaliteit staat bij India Palace hoog in het vaandel; alle Indiaase broden worden (na uw bestelling) vers voor u gebakken in de Tandoor. Alle currygerechten, kip, lamsvlees en verse groenten worden gekookt met Indiaase kruiden zoals beschreven in de traditioneel Indiaase recepten.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €2,20
Hoofdgerechtvanaf €13,90
Nagerechtvanaf €4,50

Restaurant India Palace ligt in het centrum van Apeldoorn en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN APELDOORN apeldoorn.nl

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Apeldoorn brengen de bussen u in ongeveer 5 minuten naar het centrum van Apeldoorn. De halte waar u uit kunt stappen is; Marktplein. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Restaurant India Palace.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Apeldoorn kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Apeldoorn. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxiapeldoorn.nl Direct een taxi bellen: 055 533 1212

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Orpheus