Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Almere / Payal

Contact

Payal

Deventerpad 10
1324 EE Almere

Restaurant / Indiaas / € 23

Informatie

Payal ligt centraal gelegen in Almere met een mooi uitzicht over het Weerwater. Al jaren is Payal een begrip in Almere. U kunt er genieten van het heerlijke Indiase eten dat door de chefs bereid is met verse producten. Het restaurant houdt rekening met allergieën of andere speciale wensen. De menukaart is uitgebreid en bestaat uit halalvlees, vis en vegetarische gerechten vanuit de meest culinaire streken uit India.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag17:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €23,00
BetalingPin
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis en betaald parkeren in de buurt
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Trendy

Payal is een van de vele restaurants in Almere.

Bij Payal kunt u à la carte dineren of volgens het 3-gangen 'all you can eat'- concept. Dat betekent 2,5 uur lang onbeperkt diverse gerechten bestellen. Voor de prijzen zie hieronder:

PRIJZEN MENU
Maandag t/m Donderdag€22,50
Vrijdag t/m Zondag€25,50
Kinderen (4-10 jaar)€12,50

Payal is een van de vele restaurants in Almere.

Payal ligt in het centrum van Amere en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ALMERE parkeren.almere.nl

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Almere Centrum brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum. De halte waar u uit kunt stappen is; Passage. Vanaf de halte loopt u in vijf minuten naar de ingang van Payal.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Almere kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij Almere centraal station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: almere-taxi.nl Direct een taxi bellen: 036 53 53 400

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Kunstlinie Almere Flevoland