Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Queen, A Night at the Theatre
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 4 recensies)

Queen, A Night at the Theatre

Leo Blokhuis & Roel van Velzen

De band Queen was voor Leo Blokhuis en Roel van Velzen van grote invloed op hun muzieksmaak en carrière. In dit concert maken ze een muzikale reis door de Queen-story, met hits als 'Killer Queen', 'Somebody To Love', 'Love Of My Life', 'We Are The Champions', 'We Will Rock You', 'Bicycle Race' en 'Bohemian Rhapsody'.

Eind februari 2017 vertelden ze erover in het tv-programma Tijd voor Max.


Kijk voor meer concerten in onze theateragenda.

Recensies

Hans van Marwijk
14-04-2018 19:10

Stadstheater Zoetermeer / Zoetermeer

Het was een fantastische avond, zowel voor mij als voor de ''Love of my life'' naast me! De liefde voor Queen en het plezier spatte van het toneel af. Ik zat regelmatig met kippenvel te luisteren naar al die pareltjes van Queen die door Van Velzen en zijn band, en niet te vergeten Leo Blokhuis, prachtig werden uitgevoerd. Er werden gelukkig ook wat minder bekende nummers gespeeld (een heerlijke versie van Good Company) en er zat ook een lekker portie humor in. Kortom: deze voorstelling is met veel liefde (voor Queen) en vakmanschap gemaakt. Voor Queen-fans: dit mag je eigenlijk niet missen!
Bedankt Leo, Roel en band voor een onvergetelijke avond. Het was Genieten met hoofdletter G! Het enige minpunt voor mij was dat het op een gegeven moment afgelopen was ...

Frank Bruinsma
22-03-2018 23:19

DNK / Assen

Dank Roel en Leo en de muzikanten voor de prachtige avond ! Programma zit heel mooi in elkaar, goede balans tussen info en de muziek. Mooi gezongen, mooi decor en goede muziek !!

Arjan van Gent
22-03-2018 10:11

Zaantheater / Zaandam

Heerlijke voorstelling. Lekkere verteltrant en leuke dialogen. Als echte Queenpurist was ik bang dat bijvoorbeeld het echte Red Special geluid niet aanwezig zou zijn, maar gelukkig... dat was er. Alleen de gitaar had wat helderder mogen klinken, was nu wat dof. Maar dat is geneuzel op de milimeter.
Natuurlijk is de stem van Roel van Velzen niet de stem van Freddie Mercury, maar ja, die zijn er gewoon niet. dat weet je van te voren. Natuurlijk de hits, jammer van Tie your mother down... (had een leuke 2e toegift geweest... ) en een paar niet hits... Deze formule kan nog een jaartje door met ik hoop voor vele onbekende nummers van deze superband.

Mensen die komen voor een tribute-achtige setting zijn aan het verkeerde adres.

Piet van Eersel
02-03-2018 18:48

Theater de Leest / Waalwijk

Het begin viel al niet mee. Te onbekende nummers. Er werd te veel en te lang gepraat op het toneel over nutteloze informatie. De band was goed maar niet goed genoeg om queen te benaderen. Ook van Velzen komt vocaal te kort.
Ik heb betere tributebands gezien voor veel minder geld.