Artiesten

Zo vieren BN'ers de liefde op Valentijnsdag!

Valentijnsdag: love it or hate it! Deze BN'ers weten er in ieder geval wel raad mee, en steken de liefde voor hun wederhelft niet onder stoelen of banken. Sterker nog, ze pronken er maar wat graag mee op social media! Kijk en geniet mee van hun liefdesbetuigingen...

Valentijnsdag voor Jim Bakkum

Allereerst Jim Bakkum. Als actief Instagrammer plaatst hij maar wat graag mooie foto's van zichzelf. Vandaag deelt hij zijn showmoment met vrouwlief Bettina Holwerda, en maakt er meteen een Throwback Thursday van met wat liefdeskiekjes uit de oude doos.

Tommie Christiaan

Dan musicalster Tommie Christiaan! Hij deelt een wel heel pikante foto met zijn Valentijn.

Tim Douwsma

Tim Douwsma is ook de beroerdste niet en kocht een romantische roos voor zijn kersverse vriendin Elske. Tijdens hun eerste echte date gingen ze peddelsurfen, en daar op het water sloeg de vlam in de pan; "Op die plank keek ik haar op een zeker moment van opzij aan en besefte ik: ja, ze hebben gelijk. Dit is mijn droomvrouw!"

Charly Luske

Charly Luske houdt het liever wat bescheidener en heeft na 18 jaar samenzijn met Tanja Jess geen gedurfde fotoshoot nodig om zijn liefde kenbaar te maken.

André Rieu

En daar hebben we André Rieu! Konden we gisten al melden dat hij het roer helemaal heeft omgegooid en drie keer per week aan het squatten en bankdrukken is, deze maestro is duidelijk een man van zijn woord. Kijk hem eens vrolijk en sportief door Maastricht fietsen met rode rozen voor zijn Marjorie!

Carlo Boszhard

Dat Carlo Boszhard en Herald gek op elkaar zijn, bewijst dit plaatje wel! "Als je bedenkt dat wij al 12 jaar 24 uur per dag, 7 dagen per week samen zijn, werken en leven, dan verdiend de Cupido die ons samenbracht toch echt wel een fucking lintje of op zijn minst een fikse promotie," aldus Herald.

Chantal Janzen

Chantal Janzen neemt het versmelten met manlief wel heel serieus.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater