Muziek, Voorstellingen

Sterren zingen voor kankerbestrijding

Vanaf februari vindt de 35e editie van de concertreeks Sterren aan Zee plaats in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Met de jubileumeditie van de benefietconcerten wordt er opnieuw geld opgehaald voor de strijd tegen kanker.

De concertreeks startte in 1984 onder de naam Goede Doelen Concert en was een initiatief van KWF Kankerbestrijding. De naam wijzigde echter naar Music of Life! tijdens de 25e editie van de concertreeks. Dit was eveneens het zestigjarig bestaan van KWF Kankerbestrijding.

Stem van hoop en leven

Met Sterren aan Zee wil de organisatie het leven vieren. De concertserie is daarom "een stem van hoop én leven", aldus de organisatie. Want "vandaag de dag overleeft namelijk meer dan 63% vijf jaar na diagnose."

En uiteraard verlenen diverse grote artiesten graag hun medewerking aan het initiatief. Onder andere Willeke Alberti, René Froger, Frans Bauer en Rob de Nijs geven een concert.

De hele reeks bestaat uit twaalf concerten en deze vinden plaats vanaf 11 februari tot en met 17 juni. Voor kaarten kun je terecht op de website www.musicoflife.nl.

Foto: Robert Broekhuijsen


Op zoek naar een leuke voorstelling? Kijk dan snel in onze theateragenda!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater