Cabaret, Voorstellingen

Oudejaarsconference: hier kun je straks live kijken!

Natuurlijk kun je de ouderwetse beeldbuis aanzetten op oudejaarsavond voor de oudejaarsconference. Maar laten we wel wezen: dat is hopeloos ouderwets. Bovendien is de tv waarschijnlijk bezet. Je (klein)kinderen willen namelijk Fortnite spelen, je vrienden kijken liever naar "die andere cabaretier" en je partner heeft hulp nodig in de keuken. Het is daarom verschrikkelijk handig dat je tegenwoordig de oudejaarsconference gewoon live kunt kijken op internet. Zo kun je met je computer, laptop, tablet of mobiel altijd overal de oudejaarsconference kijken. Theater.nl legt uit hoe je dat doet.

Er worden dit jaar twee conferences uitgezonden. Voor iedere livestream vind je hier een aparte uitleg.

De conference van Marc-Marie Huijbregts (NPO 1)

Omdat de conference van Marc-Marie Huijbregts wordt uitgezonden door de Nederlandse Publieke Omroep, kun je hem sowieso gratis live zien op het internet. Via de browser vind je de livestream van NPO 1 hier bij NPO Start. Let op: dit is de stream in lage kwaliteit. De uitzending begin om 22:35.

Er is ook een HD-livestream van de NPO. Hiervoor heb je een abonnement nodig op NPO Start Plus (2,95 euro per maand). Je krijgt ook een HD-beeld als je kijkt via de NPO 1 livestream van NL Ziet. Dit is iets duurder: 7,95 euro per maand.

Als de oudejaarsconference is uitgezonden, kun hem hier terugkijken op de aparte webpagina van de NPO.

De oudejaarsconference van Guido Weijers (RTL 4)

De eindejaarsshow van Guido Weijers is te zien bij een commerciƫle zender en daarom is het een iets ander verhaal dan bij Marc-Marie Huijbregts. Ten eerste begint hij al om 20:40. Bovendien werkt de website van RTL, RTL XL, tegenwoordig in combinatie met een betaald abonnement op Videoland. Heb je daar geen zin in? Dan kun je alleen de show terugkijken.

Het beste alternatief is hier dan ook de RTL 4 livestream van NL Ziet. Hier betaal je minder voor, mag je eerst gratis op proef proberen en geeft je ook toegang tot de HD-stream van de publieke omroep.

Ben je op zoek naar een andere cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater