Musical, Voorstellingen

Luv de musical in de maak?

Komt er een musical over popgroep Luv? Dat is de vraag sinds dit weekend Producent en Luv-oprichter Hans van Hemert zinspeelde op een nieuwe productie. Maar er is nu al wat vreemds aan de hand: de theaterproducenten die Van Hemert noemt, zijn niet benaderd.

Hans van Hemert vertelde vrijdag aan De Telegraaf dat hij in gesprek zou zijn met Joop van den Ende en Hans Cornelissen, twee van de grootste musicalproducenten van Nederland. Het zou een productie worden "in de sfeer van wereldsucces Mamma Mia". De hits van Patty Brard, José Hoebee en Marga Scheide in een nieuw jasje.

Maar zaterdag liet Joop van den Ende weten nog nooit van het hele project te hebben gehoord. En Hans Cornelissen zegt ronduit dat hij een musical totaal niet ziet zitten: "Ik ben ooit benaderd door mensen uit zijn omgeving om hierover na te denken. Daar stond ik niet onwelwillend tegenover, maar een hele musical over Luv': nee, dat zie ik toch niet gebeuren".

Tot overmaat van ramp ruziet Van Hemert met oorspronkelijke zangeres Marga Scheide, tevens zijn ex-vrouw. Die heeft het recht op naam van de groep weten te claimen. Van Hemert beweert dat Marga dwars zou liggen. Marga Scheide en José Hoebee treden overigens weer op als Luv Met Chimène van Oosterhout, de tweede zangeres die is ingeschakeld om de oorspronkelijke zangpartijen van Patty Brard in te vullen.

Ben je op zoek naar een musical-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater