Last Minute Theater Tips - Week 23

Iedere week zijn er in Nederland honderden voorstellingen te zien. Het zijn er zoveel dat ze allemaal opnoemen geen zin heeft. Daarom pikt Theater.nl iedere maandag, speciaal voor jou, de krenten uit de pap! We zoeken voor iedere dag van de week een voorstelling uit waar je als last minute nog naartoe kunt gaan! Alle voorstellingen hebben nog kaarten op moment van schrijven. Wees er snel bij: op is op.

Hier zijn zeven voorstellingen die je deze week kunt zien in de theaters van Nederland. Zie voor een volledig overzicht onze Theateragenda.

Maandag 4 juni: Caribbean Combo - Ze zijn terug!


Begin de week met een avondje lekker lachen met de Caribbean Combo. Vanavond staan Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe in Parktheater in Eindhoven.

Dinsdag 5 juni: The War of the Worlds van Bert Heerink, Nick Holleman e.a.



Op dinsdag speelt deze eigentijdse versie van het beroemde science fiction verhaal in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Woensdag 6 juni: On Your Feet!


Er zijn nog gewoon kaarten voor deze hitmusical! Dus breek de week met deze lekkere swingende musical! De musical speelt in het Beatrix Theater in Utrecht.

Donderdag 7 juni: Alex Klaasen - Showponies


Alex Klaassen staat donderdag met zijn bejubelde revueshow Showponies in theater Orpheus in Apeldoorn.

Vrijdag 8 juni: Backstage Comedy Tour


Met de Backstage Comedy Tour vind je humor overal in het theater: in de kleedkamers, op het zijtoneel, in de werkplaats, in de kantoren... Maak het vrijdag mee zelf mee in de Stadsschouwburg van Nijmegen

Zaterdag 9 juni: Was Getekend, Annie M.G. Schmidt


Er zijn nog kaarten beschikbaar, dus verwen jezelf dit weekend met een bezoek aan deze fantastische musical die speelt in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Zondag 10 juni: Aquarium


Sluit je weekend af met deze deze inktzwarte komedie in het DeLaMar Theater met onder andere Pierre Bokma en Jacqueline Blom.

Lees meer over