Artiesten

Jörgen Raymann: 'Tante Es komt terug'

Cabaretier Jörgen Raymann wil terugkeren met zijn populaire typetje tante Es. Daarom werkt hij aan een nieuw programma met al zijn bekende typetjes.

Raymann liet eerder weten dat hij klaar was met tante Es. Maar tegen Margriet vertelt hij haar "intens" te missen. Daarom werkt hij nu aan een programma met al zijn typetjes. "Maar dan in een nieuw jasje." De 52-jarige stond een beetje stil omdat hij de karakters niet kon doorontwikkelen. Nu komen ze terug als "2.0 versie".

Money-maker

Tante Es bleek ook een "money-maker". In 2017 bekende Raymann dat hij een schuld had van 600.000 euro door verkeerde beslissingen. Maar voor het geld hoeft hij haar niet meer te spelen. "Ik ben nu weer op een punt dat ik voldoende verdien en haar kan opvoeren omdat ik het zelf leuk vind."

De financiële afhankelijkheid van tante Es haalde de lol er namelijk af. "Als ik die jurk aantrok, dacht ik: gaan we weer. Door haar te vernieuwen, maak ik het voor mezelf weer leuk," aldus Raymann.

Tekst gaat verder onder het filmpje

Musical

Raymann kreeg kort geleden ook een opvallende nieuwe klus: hij gaat spelen in een musical. Volgend jaar staat hij namelijk naast Simone Kleinsma in Hello, Dolly!. Hij wisselt de rol af met Paul de Leeuw.


Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater