Artiesten, Muziek, Voorstellingen

Johan Derksen valt van trap en loopt hersenschudding op

Johan Derksen is natuurlijk al jaren bekend als voetbalanalist, maar stond ook in het theater met muziekprogramma's zoals Johan Derksen keeps the blues alive. Helaas is er slecht nieuws over ieders favoriete brompot. Dinsdagnacht is hij van de trap gevallen. Daarbij brak hij zijn arm en liep een flinke hersenschudding op. Dat vertelde Wilfred Genee gisteren bij Veronica Inside.

"Hij is er echt lelijk aan toe," vertelt Genee in het radioprogramma, die de vrouw van Johan had gesproken. "Vannacht, op weg naar het toilet en rond een uur of twee, is hij van de trap gevallen. In plaats van de wc-deur, pakte hij de verkeerde deur ernaast. Daar zit een steile trap en hij is volledig op zijn gezicht naar beneden gestuiterd." Daarbij brak Johan zijn arm en zijn gezicht ligt in gruzelementen. "Hij is lange tijd buiten westen geweest, maar op een gegeven moment is hij bijgekomen," aldus Genee. "Toen krijg hij zelfs weer een beetje babbels, zelfs."

Nu ligt Johan Derksen nog steeds in het ziekenhuis. Hij blijkt allemaal breuken in zijn gezicht te hebben. En het is een vrij stevige hersenschudding. Het is nog even spannend, maar er is ook opluchting. "Het had ook anders kunnen aflopen," aldus Genee. De komende weken zal hij niet op televisie te zien zijn. "Er is maar één Johan Derksen, maar het belangrijkste is dat hij gezond wordt." Wilfred Genee vertelde daarbij dat hij zelf ook flink geschrokken was. "We hebben wel een soort vreemde relatie met elkaar, maar ik werk al meer dan vijftien jaar met die man. Stiekem ben ik natuurlijk enorm om hem gaan geven. Al mag ik dat natuurlijk niet zeggen op de radio, toch?"

Ben je op zoek naar een concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater