Artiesten, Cabaret, Voorstellingen

Jochem Myjer's laatste voorstellingen zijn uitverkocht

Het is inmiddels vaste prik bij cabaretier Jochem Myjer. Zodra er eindelijk weer nieuwe kaarten verkrijgbaar zijn, moet je er snel bij zijn, want ze vliegen over de toonbank. Zaterdag gingen de kaarten voor de laatste voorstellingen van Adem in, adem uit in de verkoop. Binnnen twee uur was alles uitverkocht, zo vertelt de komiek op sociale media.

De artiest vertelt op Instagram dat hij trots is maar toch ook wel weer verrast. Vooral aangezien hij deze show al voor zoveel mensen heeft gespeeld, had hij deze enorme drukte bij de laatste verkoop niet verwacht. 'Voor de mensen bij wie het niet gelukt is; ontzettend jammer. Het spijt me echt. Ik speel deze show echt langer dan welke show dan ook. Ook in de grootste zalen om zoveel mogelijk fans een kans te geven. Maar tegen zo waanzinnig veel mensen die in de wachtrij staan om 10.00, is niet op te spelen.' Als je een minuut na 10 uur inlogde, was de kans op kaarten al miniem.

Het enige wat Jochem Myjer nog verder zou kunnen doen om meer fans de kans te geven, is door in een stadion te gaan spelen. 'Maar neem van mij aan. Daar ga je als fan niet gelukkig van worden. Dan kun je het nog beter thuis op televisie kijken.'

De cabaretier geeft wanhopige fans wel de tip om op voorstellingsdagen op de site van Guts te kijken. 'Elke avond zijn er mensen die ziek zijn of door omstandigheden niet kunnen komen.' Vaak komen er nog mooie kaarten vrij.

Ben je op zoek naar een cabaret-voorstelling? Kijk dan ook in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater