Cabaret, Voorstellingen

Henry van Loon met New Kids in nieuwe komedieserie

Cabaretier Henry van Loon heeft opnieuw getekend voor een rol in een comedy-serie. Hij gaat samen met Steffen Haars en Flip van der Kuil (bekend van New Kids) een serie voor Videoland maken. Random Shit is vanaf 18 april te zien op de streamingdienst.

Voor de fans van Henry van loon is het echt smullen geblazen, want de acteur heeft een erg veelzijdige hoofdrol gekregen! In Random Shit wordt de acteur uitgenodigd om een hitserie voor Videoland te bedenken, met zichzelf in de hoofdrol. Dat is hard nodig, aangezien de "Videoland-directeur" (een rol van Ruben van der Meer) zichzelf van kant dreigt te maken.

Tijdens het bedenken van de hitserie speelt Van Loon maar liefst 21 verschillende rollen. 'Ik heb in drie maanden meer personages gespeeld dan in de afgelopen vijf jaar,' vertelt Henry aan Nu.nl.

'Het was heel bijzonder om met zoveel verschillende komediemakers te werken, allene met de meest idiote, bizarre, grappige idee├źn.' Voor het eerste seizoen van Random Shit zijn acht afleveringen geschoten.

Henry van loon is nog tot en met mei te zien in het theater met zijn cabaret-show Onze Henry. Als je daarvoor nog kaartjes wilt krijgen, moet je snel zijn, want de meest zalen zijn uitverkocht.

Ben je op zoek naar een cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater