Artiesten, Circus, Voorstellingen

Hans Klok opent nieuwe show in Las Vegas met Pamela Anderson

De nieuwe show van Illusionist Hans Klok gaat op 3 juni in première op de strip in Las Vegas. Dat heeft de showman zelf bekend gemaakt. Vooral opvallend is dat hij opnieuw Pamela Anderson heeft weten te strikken om in de show op te treden.

Pamela zal te zien zijn tijdens de openingsact. '. Zij heeft mij de afgelopen maanden ook veel geholpen, onder andere met het regelen van de werkvergunningen en ik weet bijna zeker dat zij er ook voor zal zorgen dat ik weer genoeg reclame krijg,' zo vertelt Klok in een interview met dagblad De Telegraaf. Toch is het wel bijzonder dat hij weer met het voormalige Playboy-model en Baywatch-ster gaat werken. Eerder zei hij namelijk dat hij haar niet meer nodig zou hebben voor succes in Las Vegas.

Maar overduidelijk heeft klok nog steeds een erg goede band met haar. Pamela hielp Klok eerder met de promotie van zijn eerste show in Las Vegas. Hij stapt op 13 april in het vliegtuig.

Hans Klok heeft een tienjarig contract met een film- en televisiestudio MGM Mirage Group, voor een show in het enorme hotel en casino Excalibur.

Ben je op zoek naar een andere magische show? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater