Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Glennis Grace met gemak naar kwartfinale America's Got Talent
08-08-2018

Glennis Grace met gemak naar kwartfinale America's Got Talent

Glennis Grace heeft de kwartfinale van America's Got Talent bereikt. Met een geweldige vertolking van 'Nothing Compares To You' van Prince, won ze met gemak de harten van de juryleden. In de kwartfinale van het Amerikaanse tv-programma zal ze live optreden met tien andere acts. Slechts zeven mogen naar de halve finale.

De vakjury, Howie Mandel, Mel B, Heidi Klum en Simon Cowell, bepalen in de eerste fase wie er door mag. Uiteindelijk kiest echter het publiek de grote winnaar van America's Got Talent. Dat is nog niet gemakkelijk, want de talentenjacht is in Amerika ongekend populair. Iedere week kijken gemiddeld elf miljoen mensen in de VS naar het programma. De winnaar ontvangt 1 miljoen dollar, een platencontract en mag gaan optreden op het podium van Planet Hollywood in Las Vegas. Dat is erg bijzonder, omdat Planet Hollywood een van de beroemdste podia in de Amerikaanse showbusiness is.

Glennis Grace tweede auditie


Tijdens haar eerste auditie kreeg ze de opmerking dat ze wel heel erg het geluid van Whitney Houston liet horen. Dat was an sich niet slecht, maar ze moest ook haar eigen geluid laten horen. Op aanraden van Mel B koos ze daarom nu voor een nummer van Prince, die bijzonder goed in de smaak viel. Hieronder zie je haar optreden in het programma:Overigens moet gezegd worden dat Glennis Grace nog niet zomaar de winst op zak heeft. Iedereen reageert enorm positief op haar optredens, maar geen jurylid drukte de gouden knop in die haar meteen naar de volgende ronde zou sturen. Bovendien krijgt Glennis stevige concurrentie in de kwartfinale. Ze heeft een prachtige stem, maar kan ze bijvoorbeeld opboksen tegen het vocale geweld van The Angel City Chorale Choir? De tijd zal het leren...

Ben je op zoek naar een concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerd nieuws