Deze week in het theater: Neerlands Hoop concert met Freek de Jonge

Iedere week zijn er in Nederland honderden voorstellingen te zien. Het zijn er zoveel dat ze allemaal opnoemen geen zin heeft. Daarom pikt Theater.nl iedere maandag, speciaal voor jou, de krenten uit de pap! We zoeken voor iedere dag van de week een voorstelling uit waar nog kaarten voor beschikbaar zijn. Hier zijn zeven voorstellingen die je deze week kunt zien in de theaters van Nederland:

Maandag 5 maart: Neerlands Hoop in Concert


Maandag en Dinsdag geeft Freek De Jonge een speciaal concert ter ere van de nieuwe oeuvrebox van Neerlands Hoop in De verkadefabriek in 's Hertogenbosch. En er zijn nog kaarten beschikbaar! Is Den Bosch te ver weg? Het concert staat volgende week in Amsterdam.

Dinsdag 6 maart: Aquarium


Aquarium speelt morgen in De Goudse Schouwburg in Gouda. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Aquarium is een van de populairste voorstellingen van onze website.

Woensdag 7 maart: Rundfunk - Wachstumsschmerzen


De Oosterpoort in Groningen heeft nog kaarten over voor de voorstelling van Rundfunk, naar het gelijknamige televisieprogramma. Hier komen cabareteske sketches en schooltrauma's allemaal samen.

Donderdag 8 maart: Robin Hood


Afgelopen zaterdag is Robin Hood van Toneelgroep Oostpool in première gegaan en de voorstelling speelt woensdag in De Lawei in Drachten. Er zijn nog maar enkele kaarten voor deze voorstelling, dus je moet snel zijn!

Vrijdag 9 maart: Metropolis 1


Vandaag gaat Metropolis 1 van Het Nationale Theater in première in het Theater aan het Spui in Den Haag. Hier zijn nog slechts enkele kaarten voor verkrijgbaar.

Zaterdag 10 maart: Beauty en het Beest


Een mooie dansvoorstelling kan mensen betoveren en ontroeren op een manier die moeilijk te vergelijken is met iets anders. Tot onze grote vreugd hebben we nog kaartjes gevonden voor Beauty en het Beest in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Dit wil je niet missen!

zondag 11 maart: De GVR


Aanstaande zondag staat de kindervoorstelling De GVR in het Agora Theater in Druten. Het is een fantastisch en spannend verhaal over dromen, reuzen en het overwinnen van je angst. De voorstelling is geschikt voor alle kinderen vanaf 6 jaar en ouder.

Lees meer over